JAK ULOŽIT BEZPEČNĚ DIAMANT?

Přesto že diamant představuje jednu z nejkoncentrovanějších forem bohatství...

bezpečné uložení diamantuPřesto že diamant představuje jednu z nejkoncentrovanějších forem bohatství, která se na světě vyskytuje. S velkou pravděpodobností budete po nákupu investičního diamantu řešit otázku, jak a kam ho bezpečně uložit. Na základě našich vlastních zkušeností, bychom Vám rádi představili službu úschovny do bankovních schránek, která je pro bezpečné uložení jednou z nejideálnějších forem.

 

Služby toho typu nabízejí v dnešní době téměř všechny bankovní domy. Jedná se o bezpečnostní schránku, která se nachází v bankovním trezoru. Do bezpečnostní schránky máte přístup pouze Vy, nebo osoba k tomu zmocněná, a tak jsou zde Vaše diamanty a jiné cennosti v naprostém bezpečí.

 

Před přístupem do samotné bezpečnostní schránky, zkontroluje banka Váš doklad totožnosti včetně podpisového vzoru (v některých případech je podpis doplněn i o heslo). Poté otevře schránku zmocněnec banky a nakonec ji otevřete Vy, pomocí svého unikátního klíče.

 

Za obsah bezpečnostní schránky odpovídá banka do výše pojištění, které si u ní sjednáte. To se vztahuje na odcizení, živelné pohromy a vandalismus. Vaše osobní informace podléhají bankovnímu tajemství, a tak by nikdo neměl mít přístup k Vám, Vaší zmocněné osobě, ani činnosti, která Vás spojuje s touto službou.

 

Pro lepší přehled služeb bankovních domů jsme pro Vás připravili stručný seznam: